5000€ lainat netistä edullisesti

Hyvin useasti tulee eteen sellaisia tilanteita, jolloin kuukausittainen budjetti on käytetty jo hyvinkin ennen palkkapäivää. Joskus myös käy niin harmittavasti, että kaikki tuntuu hajoavan yhtä aikaa, auto, pesukone, tietokone ja puhelin. Ja kaikkia näitä tarvitaan päivittäin. Mikä tällöin avuksi kun budjetista ei yksinkertaisesti ole varaa irrottaa useaa tuhatta euroa? Vastaus on hyvin yksinkertainen, hae lainaa 5000 euroa.

Joistakin lainaaminen saattaa kuulostaa vieraalle ja joillekin se on täysin arkipäiväinen toimenpide. Lainaamisessa ei ole mitään vikaa, kunhan muistaa hoitaa siitä aiheutuvat maksuvelvoitteet ajallaan. Lainaamalla 5000 euroa saa varmasti tarvittavaa joustoa arjen rahatilanteeseen.

Sanomattakin on selvää, että jatkuvasti ei velaksi kannata elää. Mikäli tilanne tuntuu ajautuvan siihen suuntaan, kannattaa tilanteeseen pyrkiä saamaan käännös mahdollisimman nopeasti. Joskus lainaaminen on varmasti järkevää ja jopa aiheellista, mutta jatkuva velka ei ole kenenkään taloudelle ja budjetille edullista.

Etsi 5000 euron lainaa

5000 euron lainaan vaaditaan ikää todennäköisesti enemmän kuin pieniin lainoihin vaaditut 18 vuotta. Ikäraja voi 5000 euron lainassa olla jopa 25 vuotta. Ikäraja vaihtelee eri lainapalveluiden ja lainatuotteiden välillä.

Lainaan voidaan vaatia esimerkiksi yhteishakija tai vakuudeksi esimerkiksi moottoriajoneuvo tai henkilötakaaja. Laina voi saada myös täysin ilman takaajia tai vakuuksia. Asia selviää parhaiten lainapalvelusta josta lainaa on hakemassa.

Lainan saamiseksi hakijan on oltava Suomen kansalainen tai hänellä on oltava vähintään pysyvä asuinpaikka ja postiosoite suomessa. Hakijalla on oltava pankkitili suomalaisessa pankissa sekä verkkopankkitunnukset. Lisäksi käytössä on oltava oma henkilökohtainen matkapuhelinliittymä ja mahdollisesti toimiva sähköpostiosoite.

Jos lainatarve on näinkin suuri kuin 5000 euroa, kannattaa eri lainapalveluiden lainatuotteita hieman vertailla keskenään. Vertailemalla eri lainoja voi säästää pitkän pennin rahaa takaisinmaksukuluissa, varsinkin jos laina-aika on valittuna pitkäksi. Lyhyellä maksuajalla eri lainatuotteiden väliset kuluerot eivät tule niin suuriksi.

Lainaa haetaan valitun pikalainapalvelun kotisivuilta löytyvällä lainanhakulomakkeella. Hakemuksen yhteydessä tunnistaudutaan lainapalveluun verkkopankkitunnusten avulla. Lainapalvelu voi vaatia myös varmentamaan tarvittavan tulotason lähettämällä kopion muutamalta viimeiseltä kuukaudelta esimerkiksi palkkakuitista, eläkelaskelmasta tai tiliotteesta. Myös kopio veroilmoituksesta voi käydä todisteeksi joissakin tapauksissa. Tositteet on mahdollista lähettää useimmiten sähköisessä muodossa hakemuksen yhteydessä tai ne voi lähettää myös normaalina kirjepostina. Sähköisessä muodossa lähetetyt liitteet edesauttavat lainahakemuksen nopeampaa käsittelyaikaa.

Kun lainahakemus ja liitteet on toimitettu lainapalvelulle, tarkistetaan hakemuksen lisäksi hakijan luotto- ja henkilötiedot asiaankuuluvista rekistereistä. Lainanhakija antaa suostumuksen automaattisesti tarkistuksiin 5000 euron lainahakemuksen lähettäessään.

Kun kaikki on kunnossa, siirretään 5000 euron lainasumma asiakkaan käyttöön nopealla aikataululla.