Aasa lainaa heti

Aasa on pikalainaa tarjoava yritys, jolta saa maksukykyinen henkilö vakuudetonta lainaa 2000-5000€. Takaajia ei myös tarvita. Lainan hakijalla tulee olla säännöllisiä palkka- tai eläketuloja tai muita tuloja. Aasa myöntää pikalainaa vähintään 20 vuotiaille. Hakijan pitää asua vakituisesti Suomessa ja hän tarvitsee pankkitilin. Hakijan luottotiedot pitää olla myös kunnossa.

Aasa-lainaa haetaan verkkosivuilta löytyvällä lomakkeella. Aasan verkkosivulta löytyy lainalaskuri, jonka avulla voi määrittää kätevästi haettavan lainan määrän sekä laina-ajan ja niiden perusteella laskuri laskee suuntaa antavan kuukausierän summan, jonka asiakas tulee maksamaan takaisin. Laskurista ilmenee lisäksi Aasa-lainan nimelliskorko, joka on 24,9% sekä järjestelypalkkio, joka on aina 399€.

Kun täytät lainanhakulomaketta, valitse lainasumma ja takaisinmaksuaika. Sen jälkeen kirjaa henkilötietosi ja sen jälkeen sinulta kysytään työ- ja tulotiedot sekä asumiseen liittyvät tiedot ja asumismenot. Kun täytät tiedot vielä muista luotoistasi, ilmoitat tilinumerosi ja hyväksyt luotonantajan tarkastamaan muut luottotietosi, hyväksyt sopimusehdot ja vakuutat tiedot oikeiksi, hakemus on valmis lähetettäväksi.

Lainan takaisinmaksu tapahtuu kuukausittain. Luotonhakijan kotiin lähetetään lainanlyhennysohjelma, josta löytyvät kaikki tarpeelliset tiedot lainan takaisinmaksua varten. Eräpäivää on mahdollista siirtää ja lainan voi maksaa myös nopeammin takaisin. Myös maksuvaikeuksissa kannattaa ottaa yhteyttä Aasan asiakaspalveluun.

Asiakaspalvelu on avoinna arkipäivisin klo 9 – 17.00. Tavoitat sen puhelimella, sähköpostilla tai verkkosivuilta löytyvän chat-palvelun kautta.