Edullisin pikavippi ja kulutusluotto löytyy vippivertailusta

Vaikka pikavippi ja kulutusluotto ovatkin hyvin erilaiset lainat, löytyy niitä molempia silti usein samoilta sivustoilta vertailtuna. Esimerkiksi pikalainaa.co vertailee edullisimmat sekä luotettavimmat pikalainat ja kulutusluotot, joten löydät itsellesi parhaiten sopivan lainavaihtoehdon helposti ja nopeasti. Mikä parasta, on vertailujen käyttäminen täysin ilmaista.

Voit siis pienellä vaivalla ja täysin ilmaiseksi säästää selvää rahaa, kun saat edullisimman mahdollisen ja itsellesi parhaiten sopivan lainan ilman vakuuksia, etkä ota vahingossa sitä kalliimpaa vaihtoehtoa, minkä saattaisit ottaa, jos et vertailisi lainoja.

Vaikka pikavipit ovat pieniä ja lyhytaikaisia, voi hinnoissa olla suuriakin heittoja. Esimerkiksi 200 euron vippi voi olla edullisimmillaan täysin ilmainen, kun taas kalleimmillaan sille voi tulla kuluja noin sata euroa. Vaikka tarjous voikin tuntua jopa liian hyvältä ollakseen totta, on markkinoilla todellakin tarjolla jopa täysin ilmaista lainaa. Edulliset hinnat johtuvat eri palveluiden välillä olevasta kovasta kilpailusta, joka on tuonut hintatasoa selvästi alemmaksi verrattuna muutaman vuoden takaiseen keskimääräiseen hintatasoon.

Ilmainen pikalaina on mahdollista saada Vivukselta ja Viestilainalta. Molemmat palvelut tarjoavat uusille asiakkailleen ilmaista lainaa ilman vakuuksia tai takaajia. Viestilainalta irtoaa ilmainen 50 euron vippi viikon maksuajalla, kun Vivukselta taas on mahdollista hakea ilmaista lainaa 50-400 euroa 1-30 päivän takaisinmaksuajalla.
Vertaa vipit ja kulutusluotot ennen niiden hakemista, niin säästät selvää rahaa helposti!