Euro24 lainaa nopeasti

Lainalimiitti on Euro24.fi-sivustolta haettava kulutusluotto, johon asiakas ei tarvitse vakuuksia tai takaajia. Luotonmyöntäjä kuitenkin tarkastaa asiakkaan luottotiedot sekä osoitetiedot. Luotonhakija tarvitsee suomalaisen pankkitilin lisäksi myös nettipankkitunnukset, joilla hän kirjautuu ja tunnistautuu täyttäessään luottohakemusta. Lisäksi Elisan mobiilivarmenteella on mahdollista tunnistautua.

Lainalimiittiä myönnetään 21-70 vuotiaalle Suomessa vakituisesti asuvalle henkilölle, jolla ei ole maksuhäiriömerkintää luottotiedoissa. Lainalimiitti on aina henkilökohtainen laina. Lainalimiitin enimmäismäärä on 2000€. Osanostoja eli rahanostoja tilillesi voit tehdä vaikkapa tekstiviestillä, kun olet saanut PIN-koodin, milloin tahansa. Rahat maksetaan lainapalvelun aukioloaikojen puitteissa pian tilille.

Lainaa heti haet Euro24.fi-verkkosivuilla. Kun olet täyttänyt hakemuskaavakkeen huolellisesti, saat luottopäätöksen normaalisti jopa 15 minuutin sisällä. Mikäli haluat peruuttaa luottopäätöksen, voit tehdä sen 14 vuorokauden kuluessa siitä, kun olet saanut myönteisen luottopäätöksen.

Nostamasi luoton maksat takaisin kuukausittaisissa erissä. Saat kotiin laskun 30 vuorokauden kuluttua ensimmäisestä nostosta. Takaisinmaksu tapahtuu kuukausittaisissa erissä sen jälkeen. Asiakas saa laskut kotiin ennen eräpäivää. Myöhästyneestä maksusta asiakas voi joutua maksamaan maksumuistutusmaksun, mikäli maksumuistutuslasku lähetetään asiakkaalle. Mikäli laskua ei edelleen makseta, se siirtyy perintätoimiston perittäväksi ja asiakas maksaa siitä kuluvat perintäkulut.

Lainapalvelu maksaa osanostot tilille. Euro24.fi asiakaspalvelu on auki joka päivä. Jos sinulla on kysyttävää laskutukseen liittyen, silloin laskutuspalveluun kannattaa ottaa yhteyttä.