Miksi pikavippejä haetaan niin paljon?

Pikavippejä otetaan joka vuosi entistä enemmän, ja viime vuonna tehtiin taas uuni ennätys, kun vippejä haettiin yhteensä noin 1,4 miljoonaa lainaa netistä. Yhteensä nämä vipit olivat arvoltaan noin 332 miljoonaa euroa, joten kyseessä on nykyään lievästi sanottuna valtava bisnes. Toki pikalainat ovat silti laina-alalla pieni tekijä, kun suomalaisilla on kulutusluottoja pikavippeihin verrattuna yli 100-kertainen määrä.

Pikalainojen suosio ei ole mikään ihme, sillä perinteinen pikavippi on juuri sellainen laina, jota suomalaiset pääasiassa tarvitsevat. Pikalainat ovat nopeasti saatavilla, summat vaihtelevat laidasta laitaan, ja pikalainapalvelut tarjoavat aina lainaa ilman vakuuksia, joten sinun ei tarvitse olla esimerkiksi autoasi panttaamassa lainaa saadaksesi.

Pikalainojen suuruudet vaihtelevat muutamien kymmenien eurojen, ja jopa 2000 euron välillä, joten valinnanvaraa löytyy vähintään riittävästi. Pikavipeille annetaan maksuaikaa aina yhdestä päivästä jopa kokonaiseen vuoteen, eli voit maksaa lainasi takaisin juuri sellaisella maksuajalla, kuin itse haluat.

Jos kuitenkin etsit vielä pitempiaikaista lainaa, kannattaa katsoa, josko sinulle löytyisi sopiva kulutusluotto. Lainaa netistä on tarjolla nykyään niin paljon, että lähes jokaiselle löytyy aina sopiva vaihtoehto.