Pikalaina vaikka uuden matkapuhelimen hankintaan

Pikalainat soveltuvat edullisten hintojensa ja nopean saatavuutensa ansiosta lähes minkälaisiin rahantarpeisiin tahansa. Erisuuruisia pikalainoja on tarjolla alkaen vain yhdestä eurosta aina jopa useisiin tuhansiin euroihin saakka, ja lainoille tarjotaan erilaisia maksuaikavaihtoehtoja yhden päivän ja jopa kahdentoista kuukauden väliltä. Mikä parasta, pikalainapalvelut eivät ole lainkaan kiinnostuneita, miksi heidän asiakkaansa lainaa hakevat, eivätkä palvelut sitä edes kysy.

Pikalainat maksetaan asiakkaan tilille yleensä vain muutamissa minuuteissa hyväksytyn luottopäätöksen saamisen jälkeen, eikä luottopäätöksen saamiseenkaan kulu kuin minuutteja. Pikalainat sopiva siis erinomaisesti kaikkein yllättävämpiinkin rahantarpeisiin. Ota kuitenkin huomioon, että pikalainapalvelut tilittävät lainojansa Suomen lain sallimalla tavalla ainoastaan kello 7-23 välisenä aikana, ja jotkut palvelut eivät ole kokonaan edes kyseistä aikaa avoinna.

Suurin osa pikalainapalveluista ottaa lainahakemuksia vastaan kuitenkin ympäri vuorokauden, sillä laki rajoittaa ainoastaan lainojen tilittämistä öisin. Nopean saatavuutensa ansiosta pikalainat sopivat erinomaisesti esimerkiksi lääkkeiden maksamiseen, mikäli sairastut äkillisesti, tai vaihtoehtoisesti voit myös maksaa esimerkiksi lemmikkisi lääkkeet, mikäli lemmikkisi sairastuu.

Erään pikalainapalvelun kilpailussa, jossa kuluttajat kertoivat kokemuksiaan pikavipeistä, eräs vastaaja kertoi miten pikalaina pelasti hänen lemmikkinsä hengen lemmikin sairastuttua äkillisesti. Lemmikki oli syönyt ulkona jotain sopimatonta, ja sen tila oli alkanut heikkenemään nopeasti. Kun kertoja oli soittanut eläinlääkäriin, oli sieltä kerrottu, ettei hoitoa voisi maksaa lainkaan laskulla, vaan se tulisi maksaa heti.

Lemmikin tilan edelleen huonontuessa oli kertoja päättänyt hakea pikalainaa, jolla hän oli pystynyt maksamaan eläinlääkärillä käynnin. Eläinlääkäri oli kertonut, että lemmikki olisi todennäköisesti kuollut jos se olisi jäänyt kokonaan ilman hoitoa, joten kyseisessä tapauksessa pikalaina todennäköisesti pelasti kertojan lemmikin hengen.

Pikalainoja käytetään toki myös huomattavasti arkisimpienkin menojen hoitoon, kuten ruoan tai vaikka elektroniikan ostamiseen. Esimerkiksi uuden matkapuhelimen hankinta hoituu pikalainalla vaivattomasti, ja koska netissä on tarjolla jopa ilmaisia pikalainoja, tulee matkapuhelimen hankinta pikalainalla varmasti edullisemmaksi kuin millään osamaksulla. Suurimpiin rahantarpeisiin, kuten kodin remontoimiseen, pikalainat eivät tietenkään sovi, vaan tällaisiin tarpeisiin paremmin sopivat suuremmat ja pidempiaikaiset kulutusluotot, joita voit myöskin hakea netissä toimivilta rahoituslaitoksilta.